Tactical Foodpack

Tactical Foodpack är ett estniskt märke av produkter, 100 % frystorkade och naturliga. Ingen blandning med andra torkade ingredienser. Dessa produkter har 8 års hållbarhet efter produktdatum, det är ganska ovanligt med den här typen av förpackningar.

Idén till Tactical Foodpack kom från en läkare i den estniska specialstyrkan som i sitt dagliga arbete ställdes inför komplicerade tillstånd som satte både fysisk och psykisk hälsa på prov. Stunderna där man kunde ta timeout och njuta av ett snabbt mellanmål i sällskap med sina kamrater blev mer och mer värdefulla. Särskilt att behöva tillbringa långa perioder hemifrån. Det här är ögonblicken som gör att du kan resa längs minnesvägen, hem igen, tänka på alla dina nära och kära, få kraft att fortsätta.

Dina kamrater är en enorm källa till stöd; ännu en viktig faktor är maten som du njuter av vid sådana ögonblick. Själsmat ska vara hemmagjord och naturlig, placerad på din tallrik med en stor portion av en "kocks" kärlek. Samtidigt bör sådan mat inte vara tung och man bör kunna konsumera den snabbt eftersom tillstånden du kan hamna i kan vara komplexa. Därför har vi skapat en produktlinje som erbjuder lång hållbarhet utan tillsatta konserveringsmedel eller tillsatser – allt är naturligt, ärligt och har en hemgjord känsla. Häll bara varmt vatten på maten, vänta ett slag och njut av läckra smaker direkt från påsen.

Frukost & Huvudrätter

Snacks

Combos

Tillagd i varukorgen