Vårt engagemang sträcker sig bortom den militära sfären. Medan vi excellerar i att förse försvarsmakterna, betjänar vi också civila, yrkesverksamma, organisationer och regeringsorgan världen över. Oavsett om du är en individ som söker pålitlig utrustning eller en del av en stor organisation med komplexa behov är Cold Skills din dedikerade partner.

När vi blickar framåt förblir Cold Skills dedikerade till att tjäna militärpersonal, poliser, friluftsentusiaster och alla som behöver pålitlig utrustning, kläder och träning för extrema förhållanden. Vår hängivenhet att leverera exceptionell service och kompromisslös kvalitet kommer att fortsätta sätta oss isär.

På Cold Skills tar vi stolthet i de långvariga relationer vi har byggt med våra kunder. Vårt team är alltid redo att erbjuda råd, svara på frågor och ge personliga rekommendationer för att hjälpa dig hitta den perfekta utrustningen eller träningen för dina behov.

Cold Skills uppdrag: att höja individens och teamets förmågor som verkar under de hårdaste förhållandena på jorden, specifikt i de nordligaste delarna av norra halvklotet. Med erfarenhet från både militära och civila sammanhang, har vi finslipat våra färdigheter i de oförlåtande landskap som andra kallar 'kalla'. På Cold Skills delar vi inte bara utrustning och träning; vi delar våra 'Cold Skills' – en unik blandning av kunskap och expertis som sätter oss isär.

Vi har haft förmånen att vara en central aktör i utvecklingen av vinteruniformssystem för Taiga/Torraka sedan 2005. Fokuserade på grundläggande principer och inspirerade av användarna, väljs våra produkter noggrant ut för att uppfylla stränga standarder för hållbarhet, prestanda och kvalitet. Våra tränings- och konsulttjänster följer samma principer, vilket säkerställer att du får världsklass expertis skräddarsydd efter dina specifika behov.

Med bas i Karlsborg, Sverige, har Cold Skills utökat sin räckvidd globalt, med teammedlemmar strategiskt placerade i Norge, Finland, Storbritannien, Östeuropa och mer. Vi är stolta över att ha förtjänat förtroendet från våra kunder under de senaste två decennierna genom att tillhandahålla toppmodern forskning och utveckling, fältutrustning och träning.

I framtiden är vi fast beslutna att förbli i framkant av innovation, med fokus på system som ger både enheter och individer möjligheten att framgångsrikt verka under utmanande förhållanden. I takt med att vi går framåt förblir vår kärnmission oförändrad: att säkerställa att människor återvänder hem säkert och kan verka effektivt under de hårdaste förhållandena på jorden. Att hjälpa dig uppnå ditt uppdrag är vårt uppdrag.

Tillagd i varukorgen