Tactical Foodpack logo

Idén om frystorkad mat har sitt ursprung i Speical Förbands verkliga behov och önskemål för lätta och högenergiska livsmedelspacket, samtidigt som man ägnar extra uppmärksamhet åt smaken på produkten och dess hållbarhet.

Därför har Tactical Foodpack skapat en produktserie som erbjuder en 8-årig hållbarhet utan tillsatta konserveringsmedel eller smakförstärkare.

Allt du behöver är lite varmt vatten, låt det vila ett tag och njut av den fantastiska smaken direkt från påsen. Tactical Foodpack produkter har skapats och godkänts av specialstyrkor från olika länder genom att smälta behoven och kraven på förpackningar och innehåll.

Vi har inte heller glömt de höga energibehoven och enkelhet vid tillagning. Vi använder de färskaste ingredienserna och följer de högsta kvalitetsstandarderna. Alla Tactical Foodpack produkter fungerar också bara med kallt vatten eftersom det inte alltid är möjligt att värma vatten.

Det gör vår produkt lämplig även för alpinister, vandrare och naturligtvis militären. Eftersom Tactical Foodpack har utvecklats av människor som arbetar i de mest komplicerade och utmanande situationerna, är vi övertygade om att våra livsmedel uppfyller de högsta standarderna.

Vi styrs av Special Forces-principen: "Don t f ... with food!"

Frukost och Soppor

Huvudrätter

Storpack, 1 och 3 måls rationer

Tilltugg och Energi